531  
 
nederlandsfrancais
 
 
  UNIZO - VOKA - VDAB - FOREM - Pole Emploi - werkwinkel - streekpersoneel - wij helpen sociaal secretariaat  
 
International Sales Manager  
// Jobconcept / Ieper
,
/ management /
taalkennis:

 

  • Na een grondige opleidingsperiode, staat u niet alleen in voor de uitbouw van contacten met verscheidene target prospects om “breakthroughs” te realiseren op nieuwe afzetmarkten (agro-industrie, compressoren, pompen,... ), maar onderhoudt en verdiept u tevens de relatie met een aantal Key Accounts. U bent daarbij o.a. verantwoordelijk voor het algemeen commercieel beheer, de samenwerking met R&D en de productontwikkeling.
  • Uw commerciële ingesteldheid enerzijds en uw technische kennis anderzijds, stellen u in staat mee te denken met de klant en oplossingen aan te bieden.
  • U zorgt voor een goede doorstroming van de nodige informatie naar de betrokken afdelingen om de klant optimaal tevreden te stellen.
  • U maakt deel uit van een professioneel salesteam, waarbinnen u door een administratieve en technische back office ondersteund wordt.
  • U rapporteert rechtstreeks aan de Senior Sales Manager.
Sharka Vens // tel.: 056620300 / e-mail: waregem@jobconcept.be / website: http://www.jobconcept.be/vacatures/vacature-international-sales-manager-406591-11.html
« vorige pagina

 
© Jobdagen | website by  website by bthere  
 
 
Voka Streekpersoneel Werkwinkel wij helpen Voka VDAB Unizo Werkwinkel Le Forem Pôle Emploi Wij helpen Voka Streekpersoneel Werkwinkel wij helpen Voka VDAB Unizo Werkwinkel EURES Werkwinkel