531  
 
nederlandsfrancais
 
 
  UNIZO - VOKA - VDAB - FOREM - Pole Emploi - werkwinkel - streekpersoneel - wij helpen sociaal secretariaat  
 
SHOP MANAGER M/V  
// Adecco Personnel Services / Waregem
Markt 7, 8790 WAREGEM
bediende / / / dagwerk
taalkennis: Nederlands /

Voor onze klant, een kledingwinkel met verschillende vestigingen over België, zijn wij momenteel voor Waregem op zoek naar een:

Shopmanager:

functiebeschrijving
Als leider ben je verantwoordelijk voor een aangename werksfeer, opleiding, begeleiding en coaching van een team enthousiaste verkoopsmedewerk(st)ers.

profiel
Je bent een praktisch ingestelde peoplemanager met een graduaatsdiploma (of gelijkwaardig door minstens 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie) en een uitgesproken interesse voor mode en visual merchandising. Dynamisch en flexibel organiseer je de dagelijkse planning en creëer je een aantrekkelijke winkel waarin de klant zich thuis voelt en waar de klant graag terug komt.

Aanbod:
Naast een gedegen opleiding, coaching en begeleiding bieden wij werkzekerheid binnen een op en top Belgisch bedrijf en een uitermate interessant salarispakket dat het beste is binnen de retail (plus een firmawagen).

Helen Dewaele // tel.: 056 62 04 80 / e-mail: waregem.337@adecco.be / website: www.adecco.be
« vorige pagina

 
© Jobdagen | website by  website by bthere  
 
 
Voka Streekpersoneel Werkwinkel wij helpen Voka VDAB Unizo Werkwinkel Le Forem Pôle Emploi Wij helpen Voka Streekpersoneel Werkwinkel wij helpen Voka VDAB Unizo Werkwinkel EURES Werkwinkel