531  
 
nederlandsfrancais
 
 
  UNIZO - VOKA - VDAB - FOREM - Pole Emploi - werkwinkel - streekpersoneel - wij helpen sociaal secretariaat  
 
HR OFFICER / PAYROLL SPECIALIST (M/V)  
// Adecco Personnel Services / Wielsbeke
Stormestraat 126, 8790 Waregem
bediende / leidinggevend / / dagwerk
taalkennis: Nederlands /

Uw functie:
Als HR Officer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, coördineren en uitvoeren van uiteenlopende activiteiten binnen Human Resources, teneinde bij te dragen aan de realisatie van het HR strategisch plan binnen een welbepaalde divisie van een bedrijf. U rapporteert aan de HR director van de divisie en werkt nauw samen met het HR Team.
• Binnen de site bent u het eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers van de site.  Als HR coach van het lijnmanagement  los je samen de dagdagelijkse HR issues op.
o Je bent betrokken bij  de voorbereiding van de jaarlijkse evaluatiegesprekken. Bij meer organisatorische of complexere dossiers werk je nauw samen met de HR Director teneinde de nodige HR interventies op te zetten en te realiseren.
o Je staat in voor de rekrutering en selectie van in hoofdzaak productiemedewerkers.  Je onthaalt nieuwkomers op een professionele manier samen met lijnmanager van de afdeling. Je volgt het opleidingstraject mee op alsook de bijhorende evaluaties. Je onderhoudt contacten met interimkantoren ter opvolging van de concrete dossiers.
o Je werkt actief mee aan het opzetten en realiseren van de nodige opleidingstrajecten, op maat van de noden van de site.
• Je ondersteunt de site op diverse administratieve en organisatorische activiteiten die verband houden met loon- en wedde-administratie. 
oJe staat in voor de correcte en tijdige administratieve verwerking van alle informatie (afkomstig van het lijnmanagement) die betrekking heeft op de uitbetaling van lonen en wedden (beheer ziekte en verlof, invoeren gegevens in payroll systeem, contacten met het sociaal secretariaat, …). 
o Werknemers kunnen bij jou terecht voor informatie en antwoorden op vragen inzake verzekeringen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, …) en sociale wetgeving (invaliditeit, tijdskrediet, zwangerschapsverlof,…). Je antwoordt ook op vragen van derde instanties (interimkantoren, officiële instanties,…).  
o Je verschaft standaard en ad hoc listings en rapporten aan het management (absenteïsme, opleiding, ziekte, arbeidsongevallen, overuren …) en staat in voor de interpretatie ervan. Je implementeert samen met de HR Support Manager de jaaractieplannen in dit verband. Je ondersteunt de leidinggevenden  in het opzetten en opvolgen van acties die bijdragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelen.
o Problemen in verband met persoonlijke dossiers volg je op en je werkt naar een oplossingen. Voor complexere dossiers met financiële complicaties overleg je met de Payroll Manager of HR Support Manager. 
• Je neemt deel aan HR-projecten om processen te optimaliseren en te automatiseren. Je neemt actief deel aan de HR overleg meetings en bent back-up voor uw collega’s binnen de divisie.
• Je volgt tendensen omtrent zowel HR-gerelateerde onderwerpen als sociale wetgeving in het bijzonder op en helpt deze mee implementeren. 
• In deze functie rapporteer je aan de HR Director en functioneel aan de Payroll Manager.
 

Uw profiel:
• Je hebt minimum 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie binnen een bedrijf of sociaal secretariaat.
• Master of Bachelor diploma.
• Een goede kennis van sociale wetgeving is een must.
• Je hebt een goede praktische kennis van Excel. 
• Je werkt graag in team en je onderhoudt vlot contacten met verschillende partijen (management operations, corporate HR en HR team divisie, externen, …).
• Organisatorisch kom je sterk uit de hoek, je bent nauwgezet en levert correct werk af.
• Je bent flexibel en je kan vlot om met een dynamische en continu in verandering zijnde organisatie.
• Je bent in alles wat je doet sterk servicegericht en proactief naar je interne klanten (naar de HR collega’s, leidinggevenden, medewerkers, …).
 

Adecco Office // tel.: 056613736 / e-mail: Waregem.147@adecco.be / website: www.adecco.be
« vorige pagina

 
© Jobdagen | website by  website by bthere  
 
 
Voka Streekpersoneel Werkwinkel wij helpen Voka VDAB Unizo Werkwinkel Le Forem Pôle Emploi Wij helpen Voka Streekpersoneel Werkwinkel wij helpen Voka VDAB Unizo Werkwinkel EURES Werkwinkel