531  
 
nederlandsfrancais
 
 
  UNIZO - VOKA - VDAB - FOREM - Pole Emploi - werkwinkel - streekpersoneel - wij helpen sociaal secretariaat  
 
Assistent verzending  
// Provincie Oost-Vlaanderen / Gent
Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent
bediende / uitvoerend / fulltime /
taalkennis: Nederlands /

 De dienst Aankoop, transport en verzending maakt deel uit van het logistiek departement. Deze functie situeert zich binnen de cel transport en verzending.

De assistent verzending zal ingeschakeld worden in het verwerken van inkomende en uitgaande post. Het provinciebestuur zal de komende maanden werk maken van het digitaliseren van de post, waardoor de assistenten ook zullen ingezet worden om de post in te scannen. Dit betekent dat zij op de werkvloer zullen leren werken met de scansoftware en de scanners.

De assistent zal eveneens eenvoudige administratieve taken op zich nemen.

Naast de postverwerking beheert deze cel een deel van het wagenpark. De assistent zal op bepaalde momenten bijspringen bij het reserveren van de dienstwagens door diverse diensten en personeelsleden.

Een rijbewijs B is verplicht omdat je af en toe zelf de baan opgaat voor de buitenrondes.

Wij verwachten een flexibel persoon die vooral goed kan samenwerken in team en zeer klantvriendelijk is in de vele contacten met externen en intern met andere diensten van het bestuur.

Evelien Verhelst // tel.: 09 267 74 88 / e-mail: evelien.verhelst@oost-vlaanderen.be / website: www.oost-vlaanderen.be
« vorige pagina

 
© Jobdagen | website by  website by bthere  
 
 
Voka Streekpersoneel Werkwinkel wij helpen Voka VDAB Unizo Werkwinkel Le Forem Pôle Emploi Wij helpen Voka Streekpersoneel Werkwinkel wij helpen Voka VDAB Unizo Werkwinkel EURES Werkwinkel